Ehdot ja Edellytykset

  • Käyttöehdot
  • Tietosuojaseloste

Tilauksen toimitusaika määräytyy toimittavan Vuosaaren Kebab Pizza ilmoittamien toimitusaikojen mukaan .Tarkista..
Toimitusaika on 30-60 minuuttia (kiirevarauksella).
Annokset myös mukaan. Noudettaessa odottamisaika on n. 10-20 minuuttia.
Laskutusmahdollisuutta ei ole.
Alaikäiset saavat tilata tuotteita vain edunvalvojan suostumuksella.
Ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Tilausvahvistus

Vastaanotettuamme tilaksenne lähetämme teille tilausvahvistuksen sähköpostillä, jotka on hyvä säästää siihen asti kunnes tilaus on saapunut. On ensiarvoisen tärkeää että ilmoitetut yhteystiedot ovat oikeita jotta vahvistukset tulevat perille.

Maksuvaihtoehdot

1. Maksu toimitettaessa
Tilaukset maksetaan toimituksen yhteydessä.
2. Maksu noudettaessa
Tilaukset maksetaan noudettaessa ravintolasta.
Asiakastietojen Tallennus

Tilaajan tiedot tallennetaan Vuosaaren Kebab Pizza asiakasrekisteriin. Rekisteröitymättömän asiakkaan tilatessa palvelusta, rekisteröidään hänelle käyttäjätili automaattisesti. Tilaamalla palvelusta, asiakas on lukenut ja hyväksynyt palvelun rekisteriselosteen. Tilaamalla palvelusta asiakas rekisteröidään Vuosaaren Kebab Pizza;n palvelun asiakkaaksi

Toimitus

Tilauksen toimitus tapahtuu kuljetuksella, poikkeuksena nouto. Mikäli tuotteen toimituksessa on ongelmia tai itse tuotteessa on vikaa, niin silloin tulee toimia kuten reklamaatio kohdassa ilmoitetaan.

Reklamaatiot

Vuosaaren Kebab Pizza;n palvelun toimittajat sitoutuvat toimittamaan tilaukset ilmoitetussa ajassa ja sellaisina kuin ne on tilattu. Jos toimituksessa tai tuotteessa on kuitenkin vikaa niin pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Tilausvahvistuksessa ilmoitetaan myös tilauksen valmistavan ja toimittavan ravintolan tiedot ja toimitusaikaan sekä tuotteeseen liittyvissä asioissa.

Valmistaja

Vuosaaren Kebab Pizza;n asiakkaan valitsema valmistaa tilatut tuotteet sekä hoitaa tuotteiden kuljetuksen.

Palvelun tuotteiden palautusoikeus on rajoitettu, koska palvelun kautta tilattavat tuotteet ovat luonteeltaan tavaroita, jotka valmistetaan tai jota muunnellaan kuluttajan toivomusten mukaisesti niin, ettei tavaraa voida myydä edelleen. Palvelun tuotteita ei voida palauttaa luonteensa vuoksi edelleen myytäväksi muun muassa siitä syystä, että valmiissa tuotteissa on käyttäjän henkilökohtaista tietoa.

Mikäli tuote tai lähetys on virheellinen, ota aina ensin yhteys asiakaspalveluumme ja sovi mahdollisesta palautuksesta. Viallisiksi todetut tuotteet palautetaan kuljetajan kautta.

Versio 01.09.2017
Yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja. Henkilötietolaki (523/99) 10 § ja 24 §.

Rekisterinpitäjä

Dikmen Ky (myöhemmin VuosaarenKebab)
Mustalahdentie 10
00960 Helsinki
Puhelin:+358 9 328 1873
Y-tunnus: 1529007-1

Rekisteriasioita hoitava henkilö

nimi: Dikmen Ky / Hikmet Dikmen
puh. +358 9 328 1873
sposti: info(at)vuosaarenkebabpizza.fi

Rekisterin nimi

Dikmen Ky:n asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilö on muodostanut asiakassuhteen VuosaarenKebabn joko tilaamalla yrityksen tuotteita ja palveluita tai rekisteröitymällä asiakkaaksi. Henkilötietojen käsittelyn perusteena on asiakassuhde, asiakkaan valtuuttama toimeksianto tai suostumus sekä tietyissä tapauksissa viranomaisen määrämän lainsäädäntöön perustuvan velvollisuuden täyttäminen. Henkilötietoja kerätään, jotta asiakkaalle voidaan tuottaa palveluita.
Henkilötietojen käyttötarkoitukset:
- asiakkaan tunnistaminen sekä käyttöoikeuksien hallinta
- asiakassuhteen ylläpitäminen, analysointi sekä asiakassuhdeviestintä
- palveluiden kehittäminen, raportointi (mm. tilaushistoria) sekä personointi
- väärinkäytösten estäminen; ja
- markkinointi (asiakkaan erillisen suostumuksen mukaan)

Rekisterin tietosisältö

Henkilötiedot:
- henkilön etu- ja sukunimi
- sähköpostiosoite
- osoitetiedot
- asiakasnumero
- puhelinnumero
- IP-osoite

Tilaustiedot:
- tilatut tuotteet
- tuotteiden kustomoinnit
- tilauksen summa
- tilauksen vastaanottanut ravintola
- tilauksen toimitusosoite
- toimitustapa
- tilauksen maksutapa
- tilauksen ajankohta
- asiakkaan mahdollisesti antamat tilauksen lisätiedot (esim. ovikoodi)
- IP-osoite
- selaimen tunniste (user agent)
- asiakaspalvelutilanteessa mahdollisesti syntyneet nauhoitteet

Asiakkaan sijainnin koordinaattien käyttö ja tallennus (sijaintitiedot)

Sijaintitietoja käytetään asiakkaan lähellä olevien ravintoloiden paikallistamiseen ja etäisyyden laskentaan. Sijaintitietoja voidaan tallentaa paikallisesti asiakkaan laitteelle (cache). Tietoja ei tallenneta taustapalveluun, poikkeuksena kuitenkin asiakkaan tilauksen yhteydessä antaman osoitteen koordinaatit, jotka tallennetaan tietokantaan palvelun laadullisen nopeuden takaamiseksi.

Asiakkaan käyttämien maksuvälineiden tallennus

Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti SSL-suojatulla maksulomakkeella. Vuosaarenkebab:llä eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme.

Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakkaaseen liittyviä tietoja kerätään ensisijaisesti asiakkaalta itseltään rekisteröitymisen, tilausten tekemisen sekä asiakaspalvelutilanteiden yhteydessä. Asiakkaasta kerääntyy myös tietoja palveluiden käytön yhteydessä.

Evästeet

VuosaarenKebab käyttää sivustoillaan evästeitä (cookies) online-tilauspalvelun toteuttamiseksi. Evästeiden pääasiallinen käyttötarkoitus on pitää käyttäjä tunnistettuna sivulatauksien välissä. Evästeitä käytetään myös palvelun laadun ja toiminnallisuuksien kehittämiseen sekä analytiikkadatan keräämisen.
Käytämme markkinointiyhteistyökumppaniemme tarjoamia mainosverkostoja, joiden avulla voimme kohdentaa mainontaa sekä segmentoida kävijöitämme. Näiden tarkoituksena on tarjota asiakkaillemme tarkoituksenmukaisempia mainoksia.
Kehitämme myös aktiivisesti palveluamme. Tietynlaiset kehittämisen prosessit vaativat evästeiden tallentamisen selaimeen, jotta voimme arvioida sivustollemme tehtyjen muutosten vaikutusta asiakkaisiimme.
Käyttäjä voi estää kokonaan tai osittain (esimerkiksi kolmannen osapuolen evästeet) evästeiden tallentamisen koneelleen selaimen tietosuoja-asetuksista. Palvelu vaatii toimiakseen oikein ainakin käytettävän palvelun evästeiden hyväksymisen.

Rekisterin suojaus

Rekisteri on suojattu tarkoituksenmukaisin teknisin ja hallinnollisin keinoin. Henkilötietoja käsittelevät vain VuosaarenKebab:n erikseen määrittämät henkilöt tai VuosaarenKebab:n työntekijät omassa työssään. Järjestelmään pääsy on rajattu ja rekisteri suojattu palomuurilla sekä pääsyn hallinnalla.

Tarkastusoikeus

Asiakkaalla on henkilötietolain nojalla oikeus tarkistaa maksuttomasti kerran vuodessa mitä häntä koskevia tietoja on tallennettuna rekisteriin. Vapaamuotoinen pyyntö tulee lähettää kirjallisesti allekirjoitettuna yllämainituille rekisteriasioita hoitavalle henkilölle. Pyynnössä tulee mainita tarvittavat tunnistetiedot, jotta tietojen hakeminen järjestelmästä on mahdollista. Tällaisia tietoja ovat nimi, sähköpostiosoite, osoite sekä käyttäjätunnus tai käyttäjätunnuksen tunnistenumero. Tarvitsemme myös tiedon siitä sallitko tietojen toimittamisen sähköpostilla. VuosaarenKebab lähettää tiedot vain tunnukselle tallennettuun osoitteeseen tai sähköpostiosoitteeseen.

Oikeus tiedon korjaamiseen

Asiakas voi korjata omat tietonsa itse kirjautumalla sisään ja menemällä omiin tietoihinsa. Muissa asioissa asiakas voi toimittaa vapaamuotoisen korjauspyynnön yllämainitulle rekisteriasioita hoitavalle henkilölle. Pyynnössä tulee mainita myös edellisessä kappaleessa luetellut tunnistetiedot.

Suostumukset ja kiellot

Asiakas voi kieltää tietojensa käyttämisen suoramarkkinointiin oman profiilinsa asetuksissa. Mikäli asiakas kieltää tietojen käyttämisen suoramarkkinointiin lähetetään hänelle vain asiakassuhdeviestintää.